Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:L.Ruoska
Alue:Bassot
Aihe:Warwickin output jacki
Aika:12.01.2013 16:34
okabass: Jos käytät bassoa paljon, niin kannattaa hankkia jakki varalle. Oon vaihtanut kaverin w-passoon (-89) noita ainakin kolme. Ne alkaa helposti rutisemaan.
 
Ei tyhmä veto! Otan seuraavalla kerralla kun jotain vastaavaa sälää lähden hankkimaan. Muistasin itseasiassa että olen kertaalleen jo jakin vaihtanut tähän bassoon, sillon kun hommasin tän viitisen vuotta sitten. Kosmeettinen syy, pinnassa oleva kromaus oli lähtenyt irtoamaan semmosina ikävän näköisinä lohkoina siitä.
 
Tällä kertaa ei kyse ollut rutinasta, vaan siitä että jakki meni nätisti kahteen kappaleeseen. Basso töksähti lattiaan plugi jakissa ja se plugi runnoutui sinne. Jakista jäi kaulus basson ulkopintaan mutta se oli sen alta katkennut ja siirtynyt sisemmäksi siellä bassossa. En tiedä mihinkä se plugi on siellä niin kovasti ottanut vastaan mutta kummiskin se oli sen katkaissut. Noh, tulihan vaihdettua. Huomasin samalla että 9V-klipsistä oli piuhat lähteneet kuoriutumaan just siitä liittimen tyvestä, täytyys vaihtaa se kanssa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=214738