Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:timitri
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:pc-kaiuttimet musiikinkuunteluun ja kitaransoittoon
Aika:02.01.2013 01:31   (muokattu 02.01.2013 13:43)
Olen ostamassa uusia kaiuttimia tietokoneeseen perus multimediakäyttöön, mutta lisäksi myös kitaransoiton kuunteluun. En ole hifistelijä, joten en periaatteessa tarvitse mitään älyttömän laadukkaita purkkeja, mutta tykkäisin että ne olisivat kuitenkin semmoiset että pystyisi tota kitaraakin kuunnella ihan iloisesti. Tarkoituksena kytkeä line6 ux2:n kiinni ja käyttää sitä myös äänikorttina, ja kitara gibsonin sg eli ihan suht laadukas sekin. Olen katsellut tuollaisia kaiuttimia kuin Bosen companion 20, genelecin 6010a ja audio pro addon fivejä. Genelecit ois aika tyyriit että menis varmaan hukkaan tämmösellä sammalkorvalla, mutta kuitenkin ne houkuttelisi. Oletteko sitä mieltä että noi boset taipuisivat tähän käyttöön mainiosti, ja mikä noista parhaiten sopisi tarkoitukseen. Asun kerrostalossa solussa eli huone on aika pieni missä käyttäisin noita.
Jos on myös muita ehdotuksia niin otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan. Hintahaarukka tossa max 400€ ja mielellään lähempänä 200.
 
line6 ux2 http://line6.com/podstudioux2/
 
genelec 6010a
 
http://www.hifistudio.fi/hifistudio … +6010A+PM+MATTAMUSTA+AKTIIVIKAIUTIN
 
bose companion 20
 
http://www.gigantti.fi/product/tiet … OSECOMP20/bose-companion-20-kaiutin
 
aubio pro addon five http://audiopro.fi/tuotteet/addon-five/
 
edit:
Löysin vielä tämmöiset kuin audioengine 2 -kaiuttimet mitkä vaikuttaisivat sopivan ehkä jopa paremmin kuin edellämainitut ja aika halvatkin ovat. Osaisiko joku kaiuttimista enemmän tietävä kuitenkin opastaa kun en yhtään tiedä muuta kuin mitä olen arvosteluja lukenut.
audioengine 2 http://www.gigantti.fi/product/tv-j … et/AEA2W/audioengine-kaiuttimet-a2w
 
edit edit
 
Mietin vielä että jos ostaisi vähän isommat kaiuttimet niin voisi olla enemmän käyttöä tulevaisuudessakin ja katselin tämmöistä audioenginen 5+ mallia. Sitä tästä haluaisin tietää että soveltuuko tuohon kitaran soitteluun
http://audioengineusa.com/Store/Audioengine-A5plus#.UOQcIHfAFic
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=214665