Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AZa
Alue:Muut soittimet
Aihe:Soitin käsivammaiselle.
Aika:18.12.2012 14:55   (muokattu 18.12.2012 15:03)
Huumori kaukana kyllä tälläisessä asiassa. Voin sanoa että siinä tuntee itsensä aika avuttomaksi jos vahingossa onnistuu molemmat ranteensa telomaan tuolla tavalla. Ei kauhean mukavaa monta kuukautta olla soittamatta mitään soitinta, puhumattakaan miten se vaikuttaa muuhun elämään jos et pysty esimerkiksi kirjoittamaan koneella tai urheilemaan niinkun ennen.
 
Itsekin hajotin molemmat ranteet alkuvuodesta kun aloin varomattomasti omin neuvoin soittaa uutta soitinta, jossa oli vähän hankala ergonomia (pitkä puhallinsoitin). Tätä ennen ei ollut ikinä minkäänlaisia ongelmia minkään soittimen kanssa, en osannut varoa ollenkaan. Eikä sitä vammaa välttämättä edes huomaa ennenkö on myöhäistä. Täytyy vain toivoa että paranisi ennalleen. Vieläkin joka päivä huomaa kyllä sen ja soittohommat on jäänneet vähemmälle. Huuliharppu auttoi minuakin pääsemään yli pahimman kun ei voinnut mitään muuta soittaa! Ja laulaminen kuorossa sekä itsekseen.
 
Myös (tenori)ukulele on aika hauska soitin joka ei kauheasti rasita käsiä. Nuo pienemmät voi olla vähän hankalia pitää kädessä ergonomisesti, etenkin jos on isommanpuoleiset hanskat.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=209908