Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:joseplluissans
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Thunderbird modaus
Aika:15.12.2012 20:33
don_D.o.e.: sen riskin joutuu ehkä ottaa kun oli niin iloinen yllätys kun yamahan 112c paketti kitaran alla oli melko hyvän näkönen pinta. toi kaulapaino on ehkä isompi riski. Ja sarven trimmaus alko nyt vähän arveluttaa muutenkin. vielä en oo onneks uskaltanu alottaa projektia. se tietää muutenkin aina vähintään parin viikon breikkiä soitteloihin niin joutuu ehkä kevääseen siksikin oottaa. Tykkään kyllä siitä puun tunnusta siinä määrin enemmän kun tosta muovisesta pinnasta että remontti on kyllä edessä joku päivä.
vähän saman värinen siitä tullee kuin tosta Jammusta minkä kuva mul on tuolla rofiilissa. Selkeesti tummempaa haen kyllä. Eli mahonki petsi ja Danish oil.
Tummentamiseen oon kyselly ennenkin mielipiteitä. Onko kokemuksia. Kahvi? punaviini? veri? puolukka?
toinen juttu oli että jammusta en hionu kaulasta maaleja/lakkoja mutta tästä Feeniksistä aattelin vetästä senkin. se vaan mietityttää että kuinkahan iso riski se on vääntymisen kannalta? viimeks en tainnu just sen takia lähteä siihen hommaan.

 
Jos vedät mahonkipetsin ja danish oilin, mihin sä vielä puolukoita tarviit? Ei kai se kaula siitä.väntymään lähde, laminoimallahan se on ukkoslinnuissa on tehty. Hiot maalin pois ja vedät öljyt heti perään. Tai sit vedät teräsvillalla mataksi...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=214111