Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Cubase 7, Pettymys ?
Aika:15.12.2012 05:34
cosmob83: Niin mitäs syntikoita sieltä puuttuu? Itse päivitin Cubase 7 enkä ole huomannut että mitään syntsia tai muuta puuttuisi. Tosin ainut Cubasen oma syntsa jota käytän on Retrologue. Sen sijaan Cubase 7 päivityksessä on bugi jonka johdosta Cubase 7 media indexeri onnistuu kadottamaan Cubase 6.5 mediafaileja. Esim Groove Agentistani puuttuivat kaikki rumpusoundit, ne pitää manuaalisesti korjailla. Tämä on siis bugi päivityksessä, sama ongelma on muistaakseni ollut aikaisempien versioidenkin kanssa. Sama pätee Halion Sonicin kadottamiin faileihin.
 
Sen sijaan snadisti masentavaa on että tuo hermode tuning ei taida toimia kuin vst 3.5 standardia tukevien syntsien kanssa, ja niitä ei ole ole kait oikein edes olemassa (lukuunottamatta steinbergin omia). Chord track ei nyt ole niin kummoinen ja ja ja ja...
 
Mutta mitään ei minun tietääkseni ole otettu pois, vaan lisätty ennemminkin.

 
sama mielikuva ja mitä Cubasen syniä tuntien varmaan Retrologue ja tuo Halion SOnic hkä myös johonkin olisi sellaisia jota käyttäisin. ps. testasin tässä kerran pikaa Cubasen kevyt versiota ja retrologueta. myös pad shop voi olla en ole testannut johonkin sovelias mutta ne perus synat on kyllä sellaisia että parempia saa ilmaiseksi. presettien idea oli hyvä mutta äänenväri vesitti sen. ja idea siis se nuppien jne asento tässä tapauksessa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=214200