Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Arbitrator
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ebay
Aika:11.12.2012 22:53
jappo121: PayPal:ia suosittelen siksikin, että osto on tavallaan vakuutettu. Mikäli tuote on jotain ihan muuta kuin myyjä väitti, ei tule ollenkaan,jne, voit tehdä reklamaation PayPal:iin.
He ottavat yhteyttä myyjään ja pyytävät selvitystä. Virheellisestä tuotteesta saa rahat takaisin tai myyjän kanssa sovitun hyvityksen. Prosessi on hidas, mutta ainakin tuttuni sai rahat takaisin tuotteesta joka ei ikinä saapunut perille.
 
Herkät vehkeet, kuten esim. putkivahvistin on aina riskaabeli tilaus, vaikka posti toimittaisi sen naapurista. Selvitä miten myyjä pakkaa, ja harkitse pitkään...

 
Juuri näin. Jos myyjä ei hyväksy PayPalia (vaikka eBay sitä edellyttää) niin kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen ostoa. Itselläni kävi kerran niin että myyjälle sattui huutokaupan päätyttyä jotain traumaattista (ei kertonut tarkemmin) ja unohti omien sanojensa mukaan koko kaupan. Saattoi olla ihan fuulaa mutta 100 % feedbackillä oli tominut siihen mennessä. Tein valituksen PayPalin resolution centeriin ja homma toimi hyvin. He patistivat myyjää joka sitten toimi erittäin ripeästi ja kitara tuli postissa kuten pitikin. Ja samalla sain vahvistuksen siihen että olisin saanut rahani takaisin ellei myyjä olisi toimittanut tuotetta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=214181