Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Volle
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vahvistin keskustelu
Aika:10.12.2012 12:59
Kaikille on paikkansa ja omistan myös kaikenlaista: mallintavaa laitetta, putkivahvistimia, mallinnusplugareita koneella ja yhden patteritoimisen trankkuvahvistimen. Jos yksi pitäisi valita, olis se Pod XT + lankku -yhdistelmä. Siitä lähtee ihan ok saundit tilanteeseen ku tilanteeseen. Jos se hajoaa, ostan uuden vastaavan.
 
Linjaan soittaessa livenä pitäis olla monitorointi kunnossa ja PA:n jotain vähän tanakampaa kuin tolpan nokassa pönöttävät laulukaapit. Likimainkaan aina se ei ole, joten joskus on simppelimpää kanniskella vahvistimia. Tosin, siinä missä kuskaa parit kitaravahvistinpinot ja bassostyrkkarin, kuskaisi jo aikamoisen läjän korvamonitoreja.
 
Se että noita mallintavia saa jopa puhelimeen on kyllä hieno homma. Periaatteessa vahvistin taskussa. Käytännössä yhden kerran kokeilleena vois todeta, että huonolta kuulosti, eikä sen kanssa keikkapaikalle ilmestynyt kitaristi osannut sitä säätää tai viritellä siihen kanavanvaihtoa (joo, tämä on asia, jota ei kuuluisi opetella soundtsekissä ;) ). niin tai näin, keikka piti soittaa sitten ihan perus-line6-podilla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=214220