Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Einherjar
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Rytmi-katti, Hamina
Aika:08.12.2012 05:00
Drummpali: Juuri tästä syystä paikallisten pikkubändien kannattaisikin soittaa ilmaiseksi. Mun mielestä on ihan hölmöä periä 5e lipuista jos bändin nimen tunnistaa vain oma kaveriporukka. Jorma-Annikkikin saattaa kaivata vaihtelua, mutta jos bändin katsominen verottaa kukkaroa yhtä paljon kuin tuoppi olutta, niin kuinkas sitten kävikään?
 
Ilmaiseksi? No just.
Jos joku muu sillä bändillä tekee rahaa, niin eiköhän se bändikin siitä osansa ansaitse. Jamit sitten erikseen.
Toki bänditkin voi tehdä promokeikkaa, mutta eihän siinä ole mitään järkeä, että jokaisesta keikasta tulee bändille miinusta. Kenenkään talous sellaista keikkailua kestä.
 
Paikallinen kantaporukka tuskin tuo lisää kävijöitä yhtään paikalle, mutta bändi voi sen tehdä. Se on sitten baarin buukkaajan harteilla hankkia ne bändit sinne paikalle, jotka tuo jonkinmoista lisäarvoa. Aluksi tulee varmasti narinaa, mutta jos asian eteen tehdään töitä niin uuttakin porukkaa voi alkaa vähitellen käymään.
Maineen noustessa sitten saattaa porukkaa tulla katsomaan bändiä, jota ne ei nimen perusteella edes tunnista. Se tosin vaatii sitä, että buukkaajalla on taitoa valita niitä paikkaan sopivia bändejä jotka sille yleisölle toimii.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=212448