Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AngieRainbow
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Hiwatt DR-103 klooni (Reeves/Blue Tone)
Aika:01.12.2012 22:57   (muokattu 01.12.2012 23:00)
Peijooni: Tervehdys,
 
aikomukseni on hankkia Hiwatt-klooni. Reeves on saanut kaikkialla kehuja ja sen sanotaan olevan soundin puolesta hyvinkin identtinen esikuvaansa verrattuna. Uskon sen olevan varma valinta. Kuitenkin hetki sitten törmäsin suomalaiseen Blue Tone DR-103:een.
 
Olisiko jollain jakaa kokemuksia tai mietteitä Blue Tonen soundista/rakennuksen laadusta verrattuna alkuperäiseen Hiwattiin yms. ?
 
Uskoakseni voin toki käydä sellaista koesoittamassa ja soundi voi olla mainio, mutta vieressä tuskin on alkuperäistä mihin verrata niin on mahdoton sanoa olisiko Reeves kuitenkin parempi vaihtoehto, ymmärtänette. Siispä kysyn kokeneemmilta neuvoa. Hinnat Reevesillä jenkeistä tilattuna ja Blue Tonella on jokseenkin samat. Suomalaisen firman kanssa tietysti helpompi ja nopeampi asioida.
 
http://www.reevesamps.com/
http://www.bluetone.fi/
 
Kiitos!

 
Mulla on ainakin hyvät kokemukset Bluetonesta. Itsellä on ollut Bluetone Black Face ja tällä hetkellä ykkös vahvistimeni on Bluetone JMP50. Lisäksi olen tilannut juuri Bluetone Princeton Reverb combon. Minulla on myös Bluetone 2x12 kaappi.
 
Olen myös soittanut ainakin Bluetone Ironmania sekä useita Dusty Road nuppeja ja comboja sekä Bluetone Lead junioria ja varmaan joitain muitakin.
 
Mulla ei ole näistä kyllä mitään valittamista. Suosin mieluummin suomalaista ja asiakaspalvelu löytyy tarvittaessa läheltä. Uusiin vahvistimiin saa 10 vuoden takuun. Laautuosista rakennettuja ja saundi on... No, se pitää itse kokea.
 
En saa tästä PR:stä korvausta eikä saa varmaan Gabe:kaan, mutta hyviä ne ovat. Olen törsännyt jonkin verran rahaa näihin uusiin piirilevy Marsuihin, Fendereihin ja Orangeihin jotka on kaikki myyty eikä niitä ole kyllä ikävä.
 
En ole kuitenkaan soittanut tuota mainitsemaasi DR-103:a. Kannattaa varmaan kysyä Harryltä olisiko tuollaista mahdollisuutta päästä kokeilemaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=214050