Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mhelin
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Hyvä konkkamikki lauluille, perkoille ja akkarille 200e katto
Aika:29.11.2012 11:23   (muokattu 29.11.2012 11:31)
Ziggy Bubba: Tiiä vaikka olisivat T-bonet ja SP:t samalta tuotantolinjalta. Eli meinaan vaan, että aika vaikea noita kiinalaisia värkkejä on merkin perusteella arvioida.
 
Omassa käytössä Studio Projectsin B1 on ajanut peruslaitteena asiansa niin overheadina kuin akkarinauhoituksissa ynnä muissa. Aika passelisti musta pärjää esim. sille NT1-A:lle.

 
B1 ja muut välikoon mikit on passeleita jos yhden mikin on riitettävä, eli etsi sellaisia, eli siis konkkamikkejä joissa kapseli on puolen tuuman ja tuuman väliltä. Esim. AT2035 ja AT2020 voisivat olla potentiaalisia vaihtoehtoja jos haluaa kaikki laittaa kaikki pelimerkkinsä yhteen pottiin.
 
Tuo Oktavan vaihtokapselinen systeemi olisi sitten hyvä parannus hommaan, tosin jos haluaa vetää akustisen ja laulun samalla kertaa niin kaksi erillistä mikkiä olisi parempi ratkaisu.
 
Noista T-Boneista ainakin SC140 puikko on hyvä mikki hintaisekseen, kapseli ja runko toimivat akustisesti hyvin, elektroniikka on heikon lenkki. Laatu on mitä on joten voi varautua siihen että saa huonon yksilön, mutta siitä selviää vaihtamalla uuteen. T-Bone ribbonit on myös ok. Modaamalla isokapselisistakin saa parempia. Tuon Retro Bottle voisi ostaa vaikka heräteostoksena:
 
http://www.thomann.de/fi/the_tbone_retro_bottle.htm
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=213724