Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rämppy
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vox AC4 Blue
Aika:19.11.2012 16:39
McNulty: AC4TV:ssä ei ole gain-potikkaa. Eli jos siitä laitteesta haluaa saada päätemöyhyä ulos niin sitä joutuu huudattamaan volapotikka kovalla, jolloin se tehonalennin onpi tarpeen. Tuo AC4C1 on tehty muistuttamaan AC30:n Top Boostia ja sitä kontrolloidaan sillä Gain-potikalla. Tällöin laitteen "toinen volumepotikka" toimii master volumena. Saa siis säröisämpää soundia pienemmällä äänenpaineella kun ei tarvitse volumet kaakossa luukuttaa.
 
AC4TV:ssä on siis vain volume ja tone + tuo tehonalennin. AC4C1 (eli se sininen ja vihreä combo) on varustett gain, bass, treble ja vol namiskuukkeleilla.

 
Mä suhtaudun AC4TV:een ns. kliininä putkivahvistimena, jossa on terve hyvä soundi myös kerrostalovolumella. Jos haluan säröä, laitan vaikka tube screamerin eteen ja vahvistin 1W asentoon - toimii erittäin hyvin pikkuvolyymillakin. 0,25 watilla ei tarvita edes pedaalia särösoundiin. Mutta jotenkin tykkään enemmän tuosta 1 W asennosta kotona, enemmän syvyyttä soundissa. Neljällä watilla saa jo ikkunalasit helisemään ja kirjeen isännöitsijältä. Ainakin lisäkaapin kanssa vois vetää pikkukeikankin.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=213785