Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ganesha
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Vanha kunnon musiikki
Aika:16.11.2012 21:42
Van Halen
 
Van Halen on sellaista kivaa kesämusaa, mitä kuuntelen kun juon kaljaa ja katson pehmopornoa. Eddie oli kyllä sen täppäilynsä kanssa omassa luokassaan: vaikka soitanta olikin sellaista otelauta-akrobatiaa niin soitosta huokui silti sellaista mukavaa lämpöä, mitä jäljittelijöiden sormista ei oikein aina tahdo irrota.
 
Guns n roses
 
Joo, Appetite on yksi parhaita debyyttialbumeja ikinä. Lies ja Illusion-tupla tarjoilivat vielä muutamia oivallisia täkyjä, mutta onhan se nyt jumalauta myönnettävä että taso lähti hitaasti mutta varmasti laskemaan heti tuon ekan levyn jälkeen. Chinese Democracy? - Älkää nyt viitsikö naurattaa...
 
ratt- ainut hyvä "lay it down"
 
Enpä ole koskaan bändistä lämmennyt pätkääkään. Väljähtänyttä.
 
Europe
 
Final Countdown on rikos ihmisyyttä vastaan, mutta viimeisin levy olikin yllättäen aika jäätävän hyvä. Hyvittääkö se silti tuon epäinhimillisen kasariklassikon olemassaoloa, en ole ihan varma.
 
Aerosmith
 
Dream On. Siihen se sitten jäikin. Taisi bändille maistua enemmän kokkeli kuin relevantin musiikin tekeminen.
 
Led Zeppelin
 
Noh, nyt aletaan päästä perusarvojen äärelle, sentään. Hieno bändi, hieno ura. Pari viimeisintä levyä eivät ehkä ole ihan niin ässämatskua kuin aiemmat. Joo, onhan se Stairway To Heaven puhkisoitettu ja niin poispäin, mutta kyllä sitä on silti vähintään kerran vuodessa kuunneltava. Led Zeppelin IV taitaa muutenkin olla se eniten levylautaselle eksyvä teos, VAIKKA oikeastihan No Quarter on selkeästi parempi biisi, varsinkin se The Song Remains The Same-levyn live-versio!
 
Deep Purple
 
Child In Time on SE purple-ralli. Se tuli nauhoitettua joskus c-kasetille radiosta nuorna kölvinä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=213742