Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ianuarius
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Mistä aloittaa?
Aika:15.11.2012 10:06   (muokattu 15.11.2012 10:11)
100 eurolla saat tsägällä yksityisopelta 5-6 tuntia opetusta. Tossa Rocksmithissä on kaiken maailman haasteita, trainereita sun muuta ja sit oikeasti opettelet soittaan sen biisivalikoiman läpi, mitä siihen peliin sisältyy. Onhan toi tyyris ku vertaa johonki normipeliin, mutta sit ku järjelä aattelee kuinka paljon hyötyä siinä on soitossa, niin halpa se on ku mikä. :D
 
En ny tosiaan välttämättä kellekään yli 2 vuotta soittaneelle suosittelis, mutta sun tilanteessa toi sopii ku luoti päähän.
 
Mitä suureen kitarakirjaan tulee, niin ite en pitäny mitenkään ihmeellisenä opuksena. Lainaa kirjastosta, plärää läpi ja se on siinä.
 
Toi "ankkurisormi" on sit yks niitä tappotekniikoita, joilla saa kädet melko nopeesti soittokelvottomiksi. Mm. Steve Morse on kehunut, että jos joutuis opettelemaan koko soittamisen alusta uudestaan, niin ehdottomasti ilman ankkurointia. En tajua miks kukaan sitä menis suosittelemaan.
 
Mitä tohon I Will Stay:hin tulee, niin vaikuttais vaan vähän bändin omalta sovitukselta. Sama asia ku Diablon versio Abban Dancing Queenista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=213603