Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Miikss
Alue:Media ja viihde
Aihe:Arto Nyberg 11.11.2012
Aika:12.11.2012 18:20   (muokattu 12.11.2012 18:22)
aivokuolio: En minä siltikää kyllä tajua että minkä helvetin todennäköisyyslaskelman kautta se nykäs ne pearlit ja sisiliskot. Jos itelle joku tekis noin niin todennäkösesti löisin tikarin läpi sydämen tai ainaki polttasin roviolla.
 
No sisiliskossa se käytti paljon ässällisiä sanoja ja suhuutteli niitä oikein kovasti. Voi olla, että teki myös muita eleitä, jotka on liskoille ominaisia. Kyllä se on aika luonnollista, että noiden "vihjeiden" jälkeen tulee sisilisko ensimmäisenä mieleen. Joskus itse haksahdin samantyyppiseen, joskin helpompaan hommaan ihan amatöörin tekemänä.
 
Se lehtijuttu taas on todennäköisesti ohjailtu jo valmistelevassa tilanteessa, että Arto ottaa tiettyjä lehtiä mukaan. Ei siis mitenkään suoraan sanottu, vaan jotenkin pienillä vihjailuilla, sanojen painotuksilla ym. Juha Tapiolle se painotti jotenkin 3 ja 8 numeroita, jolla se sai sen sanomaan sivumääräksi 38. Se oli taas todennäköisyyslaskenalla miettinyt, että mitähän lehtiä se voisi tuoda (todennäköisesti suht uusia ja esimerkiksi makasiinilehtiä ym.) ja opetellut noiden lehtien sivun 38 ulkoa.
 
Jotain tyyliin tuolleen siis. Ei välttämättä just tuo tekniikka oo käytössä.
 
Edit: Tuossa sisiliskohommassa sillä on voinut olla myös erilaisia ässällisiä varavaihtoehtoja, koska Arto näytti sanansa ennenkuin tuo nainen paljasti oman "ajatuksensa". Sitten se vaan valitsi oikeanlaisen vaihtoehdon Arton valitseman sanan mukaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=213660