Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:TTV
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Kuvaile ja arvaa albumin kansi!
Aika:11.11.2012 12:48   (muokattu 11.11.2012 16:36)
Sipesuikka: Lisää vinkkiä noista pikku-ukoista. Ei kyllä aukea millään.
 
Pikku-ukolliset levyt on julkaistu -89 ja -91, ukoton -93. Levyt todellakin löytyvät aakkosten alkupäästä, levyt itsessään legendaarisia erään musatyylin kannalta :-)
 
Vinkkiedit: saatanpas joutua muuttamaan tätä vikkiä siten, että tuossa keskimmäisessä levyssä (-91) se ukko on 100% varmasti, mutta toi -89 levy taitaa ollakkin hieman epävarma. Syy muutokselle on se, että omassa CD re-masterin kannessa ukkelia ei näy omaan silmääni riittävällä varmuudella (tarkistin just), mutta muistan sen näkyneen alkuperäisen vinyylin ja jättijulisteen tarkassa kuvassa. Eli, taisin siis antaa harhaanjohtavaa tietoa heti alussa, mutta muut vinkit pitää paikkansa. Sorry. Kivipaasiteema löytyy kaikista kolmesta levystä ja keskimmäisessä näistä siis tuo pikku-ukko ainakin seisoskelee kivien keskellä.
 
Lopullinen vinkkihelpotus: levyjen pääväriteemat ovat oranssi, ruskea ja sininen noin karkeasti, mustaa ja muita värejä toki löytyy myös :-)
 
EDIT: on sen verran hiljaista, että taidan illalla paljastaa tän arvuuttelun, niin pääsette helpommilla eteenpäin? Suuri paljastus siis vaikkapa klo 20:00 tänä iltana?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=213612