Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:whitetrash77
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Putkicomboa etsimässä.
Aika:10.11.2012 23:06
Paljon kiitoksia vastauksista so far. Vaikka soitin- ym. laitehankintoihin aina suhtaudunkin sillä asenteella, että tämän "täytyy" olla loppuelämän hankinta ja köyhällä ei ole varaa kuin parhaaseen, on tietysti joku realistinen summa oltava mielessä. Eli, noin tonni +/- pari sataa egeä on realistinen tässä kohtaa elon taivalta. Oikeastaan ainoat "pers-tuntumalla" sanotut vaatimukset on, että vahvistin on soundimaailmaltaan lämmin, laaja ja rouhea. Potikoilla pelailen aika paljon, ja spedutkin on lähinnä tarvittavia lisätyökaluja, eivät muuta.
 
Mutta tosiaan, mä en oikeasti noista vahvareista mitään tajua, merkeistä, malleista jne. Ei siis minkäänlaista tietoa, mitenkä pääisisi yksinkertaisesti ja jollain hallinnan tunteella asiassa eteen päin. Bluetone on perkeleen hieno, yhdellä kaverilla sellainen on käytössä ja hieno on, ei voi muuta sanoa. Mutta niistä malli XYZ30S-asioista olen aivan totaalisen pihalla.
 
Mutta jos noilla hakuehdoilla mieleen tulee lisää varteenotettavia testiehdokkaita, olen todellakin enemmän kuin mielissäni avusta. Ja jostain totutusta pinttymästä vahvistimen on pakko olla putki, ei voi mitään :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=213610