Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Dundee
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Mistä aloittaa?
Aika:10.11.2012 16:34
Itselläni oli varsinkin alussa motivaatio todella korkealla kun kokoajan oppi jotain uutta ja yritinkin jokaisena päivänä oppia aina edes vähän jotain. Nykyään tulee välillä kauheita morkkiksia jos jotkut asiat ei suju, kuten tremolo pikkaus tietyn vauhdin jälkeen mitä näkee jengin tekevän parin vuoden soittelun jälkeen. Jammailu on tietysti nykyään niin paljon mielekkäämpää kun on joku haju mitä tekee.
 
Noita youtuben lessoneita tulee katsottua vieläkin ahkerasti ja niistä on hyvä lähteä liikkeelle. Justinguitar on mielestäni todella hyvä, sieltä alottaa beginner lessoneista niin pääsee mukavasti vauhtiin. Yksityistunteja suosittelisin ottamaan muutaman kuukauden jälkeen, kun alkaa hiukan sormet löytämään sujuvammin oikeille nauhoille (miksei vaikka hetikin, mutta itse koin tunnit hyödyllisemmiksi kun ei joutunut ihan kokoajan nauhoja laskemaan yms). Siinä vaiheessa sitä ei vielä mielestäni ole ehtinyt oppia mitään huonoa tapaa niin selkärankaan, että siitä ei pääsisi vielä helposti eroon.
 
Tosi hyvä ois jos pelkästään levyjä kuuntelemalla saisit kitarasta ulos noita simppeleitä riffejä tai melodioita, alkaa se musiikillinen puolikin kehittymään samantien eikä vasta myöhemmin niinkuin allekirjoittaneella.
 
Onnea uudesta harrastuksesta, toivottavasti jää sullakin tämmöiseksi ikuisuusprojektiksi niinkuin kovin monella muullakin. Ei kannata myöskään ottaa itseensä jos tulee joskus kysyttyä tällä palstalla jotain tyhmää, sillä ilmeisen yleinen ilmiö ainakin täällä ja varsinkin kitaristipuolella, että jotkut tahot rupeavat helposti aukomaan siitä päätään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=213603