Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oiva tumpeloinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:9v halpismuuntaja Thomannilta
Aika:09.11.2012 23:21
opaa: Toimisiko jompikumpi näistä usealle pedaalille ketjutettuna:
 
http://www.thomann.de/fi/american_audio_netzteil_fqd1.htm
http://www.thomann.de/fi/thomann_nt_0985_c.htm
 
Toinen on luokiteltu mikseritarvikkeeksi ja toinen keyboard muuntajaksi. Mutta 9v on aina 9v. Uskotteko, että voisi jotain häiriötä, hurinaa tms aiheuttaa? Onko väliä lukeeko muuntajassa AC vai DC?

 
Toisesta tulee ulos vaihtovirtaa ja toisesta tasavirtaa. Pysy jälkimmäisessä (DC). Saattaapi muuten tulla savut ulos pedaaleista.
 
Semmosta vielä mainittakoon, että 1-spot ainakin pelittää mulla hurinoitta pedaalien kanssa. Aion kokeilla nikkaroida virtalähteet jatkoroikkaan kiinnitettynä piiloon pedaalilaudan alle ja tarvitsen muuntajan joka sinne mahtuu. Ironista kyllä tavallisen palikan luultavasti saisin mahtumaan mutta 1-spottia en :)
 
Sen enempiä tietämättä suunnitelmia, voisiko tuon 1-spotin mahtumisen ratkaista sillä, miten päin koko komeuden asettaa laudan alle. Jos sun on esim. tarkoitus pistää jatkojohto "naama" alaspäin sinne, niin toinen vaihtoehto luonnollisesti olisi pistää se kyljelleen. Luulisi, että jossain asennossa mahtuu, jos kerran nuo linkkien mokkulatkin sinne olisi mahtumassa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=213597