Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:maguzzi
Alue:Livetoiminta
Aihe:Magig Q & iPad
Aika:07.11.2012 11:53
Sytem: Softalla nimeltä Remoter mä ite Chamsysiä komennan sillon kun ei oo wingillistä konetta mukana. Eli siis ihan VNC, tossa clientissä on pari kivaa juttua kuten hiiri-emulointi.
 
Tuo ei toki poista hiirellä tökkimisen rajoitteita esim pan/tilt-säädössä, mutta useampi tilavaistus on tuolla tullut naputeltua kasaan. Tietyissä jutuissa jopa Sysin omaa softaa parempi, voi esimerksi tallennella ja nimetä juttuja joita ei kovin helposti omalla softalla voi.

 
Kokeilin tuota juuri, mutta Air Display on silti parempi. Ainakin itsellä Macin kanssa Remoter VNC:ssä on vajaan sekunnin viive ennen kuin käsky menee valoille asti (tosin kokeilin "vain" Visualiserillä!). Air Displayllä välkähtää välittömästi, toki iPadin näytöllä execute-nappula muuttuu punaiseksi vajaan sekunnin viiveellä mutta tärkeinhän on että valot tottelee käskyjä heti :)
 
Air Display toki maksaa enemmän eli 8€ mutta pikkurahoja loistavasta ohjelmasta. Ainoa miinus siitä, ettei Air Displayllä voi zoomata kuvaa kuten Remoterillä, mutta MagicQ:sta vain Maxi -moodi päälle niin homma ratkeaa sillä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=213542