Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rahkoi
Alue:Media ja viihde
Aihe:Star Wars jatkuu: episodit VII-IX
Aika:31.10.2012 22:31
Stradlin: Star Warsissa on kuitenkin jo valmiiksi vähän sitä mikkihiiri-osastoa olemassa Jar Jarin ja oikeastaan jo ewokienkin myötä. Disneyn kaltaiselle firmalle siihen suuntaan lähteminen ja panostaminen tuntuisi melko luontevalta. Tästä voi syntyä jotain älyttömän siistiä tai sitten iljettävää rahastuskakkaa, riippuen siitä kummalle puolelle Disney päättää kääntyä. Pimeän puolen houkutus on varmasti suuri.
 
On toki, mutta toisaalta Star Warsilla on ihan julmetun suuri fanikanta, joka kohtuullisen yksimielisesti vihaa Jar Jar Binksiä ja Pimeän Uhan roger-roger-droideja. Ewokit nyt eivät ainakaan enää prequelien jäljiltä kerää ihan niin suurta vihaa päällensä, mutta ovat monelle se kohta kun koko sarja alkoi mennä perseelleen. Tuntuisi tavallaan oudolta hankkia tällaisen historian omaava leffasarja ja sitten lähteä viemään sitä tuohon suuntaan.
 
En nyt väitä etteikö niin voisi käydä. Ei olisi ensimmäinen kerta kun rahan perässä tehdään jotain täydellisen hullua ja toisaalta ongelmana on se, että se Star Wars -fanikanta todennäköisesti kuitenkin maksaisi vaikka sitten se elokuva kertoisi jedikoulutuksen saaneesta Jar Jarista, joka puolustaisi Ewokeja pahoilta roger-roger-droideilta.
 
Kokisin kuitenkin luontaisempana rahastuskikkana tässä vaiheessa sen, että lähdettäisiin tekemään jotain "alkuperäisen trilogian hengessä".
 
Toki siinäkin voidaan mennä metsään... Mutta, minä nyt olen aina näiden juttujen suhteen varovainen optimisti. Kun mitään ei oikeastaan vielä tiedetä, suhtaudun mieluummin asiaan positiivisesti ainakin siihen asti kunnes aletaan selkeästi menemään väärään suuntaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=213410