Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vetehinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Monipuolinen putkivahvistin etsinnäsä, hintaraja 1200¤
Aika:31.10.2012 16:56   (muokattu 31.10.2012 17:01)
My_Last_Battle: Hmmh minulta löytyy jo tuollainen Bossin ME-25 multiefektipedaali. Siitä saa säädettyä aika hyvin tuota kaikua ja delayta, mutta ehkä paras ominaisuus on kuitenkin 38 sekunnin loopperi. Kannattaako nuo kaapit ostaa sitten käytettynä ja nupit uutena? Mitä tuo nupin midiliitin käytännössä tarkoittaa?
 
MIDIstä on käytännössä se hyöty, että saat tarvittaessa samalla polkaisulla vaihdettua sekä vahvarin kanavan että useita efektejä. Käsittääkseni silloin käytettävyys on samaa tasoa kuin Switchbladessa.
 
ME-25 on hyvä lähtökohta. Hommaa sen kaveriksi vaan kunnollinen vahvistin, ja voit myöhemmin päivittää efektiosastoa. Saat tonnilla jo hyvän nupin, esim. käytetyn Hughes & Kettner Triampin (MK1) jos jaksat kytätä toria. :)
 
Juu Harley Benton on kuulopuheiden/nettikirjoittelun perusteella jopa parempi rakenteeltaan kuin Framus, ja irtoaa halvemmalla.
 
Mitä taas tulee 4x12" kaapin roudattavuuteen niin niissä on yleensä alla rullat, ja siksi sellaisen roudaaminen on minusta helpompaa kuin 2x12" kaapin. Riippuu toki onko käytössä hissiä ja kuinka paljon portaikkoja treeniksellä on.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=213377