Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Antti1
Alue:Aloittelijat
Aihe:Äänitys yhdellä mikillä?
Aika:28.10.2012 11:00   (muokattu 28.10.2012 11:02)
Lastinen: Kyllä silti hankkisin tuon Zoomin. Totta se on, että sijoittamalla enemmän rahaa, voisi hommaa jatkaa paremmilla komponenteilla jatkossa jne. mutta jos tarkoituksena on vain äänittää omaa rummuttelua kuunneltavaksi myöhemmin, säästää paljon vaivaa, aikaa ja rahaa hankkimalla sen yhden 80€ Zoomin. Jos nälkä kasvaa syödessä ja myöhemmin hankkii kalliimpia vehkeitä, ei tuollainen Zoom silti jää tyhjän pantiksi.
 
Tämä näkökulma nimenomaan on validi. Tommoseen demoiluun, ideoiden kohtuulaatuiseen taltiointiin yms. se on paikallaan. On vaan pirun vaikea arvailla mitä ketjun aloittaja lopulta haluaa systeemillään tehdä.
 
Zoominkin jatkeeksi tosin mä hommaisin ständin ja sopivan adapterin, mutta siihen käy hiukan pienempikin malli. Hätätilanteessa menee vaikka tuolin päällä setin edessä, muttei silleen saa ihan parasta mahdollista soundia talteen.
 
Jos moinen palikka kiinnostaa, niin: http://www.thomann.de/fi/zoom_h1_v2_incl_aph1.htm
 
E: Näemmä tähän kakkoseen on vihdoin ja viimein lisätty kaivattu interface-ominaisuus, eli tuolla saa äänitettyä mölyn suoraan tietokoneelle tarvittaessa. Toisaalta mihinkään sen kummempaan käyttöön siitä ei luultavasti ole, joten sinänsä toisaalta vähän turha ominaisuus.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=213343