Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Quru
Alue:Koskettimet
Aihe:Uutta soitinta ostamassa
Aika:17.10.2012 12:26
pekka montin:
Niin, ja tilaa saksasta. Saat 3 vuoden takuun. Jos on paljon ylimääräistä rahaa niin voi toki mennä ja ostaa paikallisesta ja saada tuote heti käteen puolen vuoden takuulla ja sillä riskillä että se on maannut jossain kellarin pohjalla tai ollut näytekappaleena(heh, heh). Ei vais, onhan osa suomalaisista puljuista tosi laadukkaitakin(jos osaa valita ne harvat ja oikeat jotka osaa rehellisin keinoin vielä puljuaan pystyssä pitää). Hesassa on hyvä taso mutta en tiedä sitten miten sielä mistä sinä kirjoitat. Porissa taso on ainakin ihan perseestä tämän aiheen tiimoilta ja kauniisti sanottuna.

 
Niin, tai sitten voi kävellä paikalliseen liikkeeseen josta saa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, jossa on henkilökunta joka tietää tarpeesi ja kiinnostuksesi ja kävellä sieltä liikkeestä ulos haluamasi tuotteen kanssa sen jälkeen kun olet köyhtynyt kassalla Thomannin hintoja vähemmän. Ja jos jotakin sattuu ja vehje menee rikki, ei muuta kuin liikkeeseen ja uutta alle tai rahat takaisin. Takuuvuosilla ei ole paskankaan väliä, virhevastuu on se avainsana.
 
On aika tylyä lähteä lyttäämään koko suomen kaupat sen perusteella, että Porissa on paska palvelu ja nihkee meininki. Joku voisi kovastikin hermostua vihjailustasi, että kotimaiset kaupat harrastaisivat säännönmukaisesti asiakkaan kusetusta. Onko sinulla mitään faktapohjaa noille väitteille?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=212083