Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaran rakennus
Aika:17.10.2012 10:41
rabitti88: uskaltaako tilata ulkomailta, mutta miten käy sit sen maksaminen.
 
Hyvällä tuurilla postikulut ja tullimaksut pelkästään ylittää sun budjettisi.
 
Kitaran värin olen päättäny ja siitä tulee vihree. http://www.aplusguitars.com/Custom22eg20th2.jpg Joo tiedetään että joku myy m.netin torilla vihreetä prs hintaan 2200 mut mul ei ole varaa siihen, ellei siitä ota nollaa pois perästä. silloin se olis sopivampi budjetille.
 
Pintakäsittelyaineet ja tarvikkeet maksavat myös. Puhumattakaan siitä että lopputulos tuskin tulee olemaan lähellekään kuvan kaltainen.
 
Ja vaikka jollain konstilla saisit kaikki tarvikkeet kasaan ja yhdistettyä jonkun halpisrungon tuohon Squierin kaulaan. Puhumattakaan sähköpuolen asennuksesta jne. niin kai olet tietoinen että PRS tason kitarasta ei puhuta vaikka se etäisesti siltä saattaisikin näyttää? Vähän tuntuu että siitä ei välttämättä tule edes kovinkaan soittokelpoista.
 
Neuvoisin sinua ehkä tässä kohtaa vain keskittymään siihen soittamisen harjoitteluun. Voisit sitten vaikka säästää rahaa ja ostaa vaikkapa Warmothilta( http://www.warmoth.com/ ) oikeasti laadukkaat puuosat valmiiksi pintakäsiteltyinä ja kiikuttaa jollekin ammattilaiselle joka laittaisi sähköpuolenkin siihen sitten kuntoon ja kasaisi kitaran sinulle valmiiksi. Onhan se kiva että olet innoissasi soittamisesta mutta...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=213079