Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:HaloOfFlies
Alue:Media ja viihde
Aihe:Franchise Hockey Manager - EHM:n manttelinperjiä
Aika:15.10.2012 14:10   (muokattu 15.10.2012 14:12)
EHM-pelisarjan ystävillä on syytä riemuun, sillä sarjan lopettamisen aiheuttamaa tyhjiötä saapuu täyttämään Out OF The Park-baseballmanagerisimulaation tekijöiden uusi tuotos Franchise Hockey Manager, joka ilmestyy PC:lle alkuvuodesta 2013. Peli sisältää paljon sellaisia elementtejä, jotka aiemmista manageripeleistä on puuttunut. Yksi tällainen on historiamoodi, jossa voi pelata kaikilla vuosikymmenillä kaudesta 1947-48 eteenpäin. Historiamoodissa voi myös kauden jälkeen varata uusia tulokkaita joukkueeseen. Pelaajat ovat myös oikeita pelaajia kultakin aikakausilta eikä mitään tietokoneen keksimiä nimiä. Eli tulevassa pelissä on siis mahdollista vaikka rakentaa Edmonton Oilersin dynastiajoukkue uusiksi.
 
Tietysti pelistä löytyvät myös moderni NHL farmiliigoiineen sekä lukematon määrä muiden maiden liigoja, mukaanlukien tietysti Euroopan huippusarjat alasarjoineen.
 
Pelin suunnittelusta vastaa sama tiimi, joka aikanaan suunnitteli NHL EHM 2007:n, joka toistaiseksi on realistisin jääkiekkosimulaatio mitä on tehty.
 
Ainakin itse odotan tätä peliä, kuin kuuta nousevaa. Mahtavaa päästä pelailemaan esim. 1980-luvun Edmonton Oilersilla ja manageroimaan sitä joukkuetta
 
Pelin historiamoodista voi lukea lisää täältä:
 
http://www.gmgames.org/index.php?op … manager-historic-feature&Itemid=211
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=213064