Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Steinberg päivitys, Cubase, Halion Sonic?
Aika:12.10.2012 14:46   (muokattu 12.10.2012 14:46)
Tai käyttiksen koska nyky valossa miltei vaikuttaa siltä että sen koodissa se vika on.:) Tottapuhuen tarkkaan en osaa sanoa paljonko ns armon aikaa jäjellä omasta puolestani
no sen aikaa kun saan erään plugarin,mahdollisen daw päivityksen ja tehokkaamman koneen hinnan säästettyä joka vain tuon plugarin takia suositeltavaa nyky valossa en tiedä miten pakollista eli miten se plugari toimii nykyiseisessä aikalailla minimin mukaisessa koneessa. ja DAW kohdassa onkin vain kaksivaihtoehtoa toinen on raskaampi mutta tarjoaa jotain asioita jota tahtoisin eli nuotit ainakin.
ps. Apple ei edes logic ongelmia myönnä. ja outoa moni jolla käytännössä keskenään identtiset koneet (ehkä äänikortti eroaa tyyliin) toisella ei tule pulmaa ja toisella tulee. ja liittyy siihen että Chanel EQ vetää tehokkaankin koneen kyykkyyn jos sitä säätelee kappaleen soidessa jollen väärin ymmärrä.(ainakin tuohon ja täällä ei ole ongelmaa kun sitä sillain säätelee mutta minulla onkin 10.6.8...) ja siis saman tehoinen kone 10.6.8 kanssa toimii samassa tilanteessa ihan toisin. myös samoissa Lion/Mountain lion koneissa WIFIn päällä olo saa todella suuren tehon kulutuspiikin aikaan eräällä Logicissa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=212944