Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MatRa
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Kun sähköt sammui, päättäri kärähti ja muut keikkojen kirot
Aika:07.10.2012 14:45   (muokattu 07.10.2012 14:54)
rintapek: Järkkäri meni sähkökaapille sammuttelemaan salista valoja. Onnistui lyömään bändisähköt poikki. Silloin käytössä ollut Behkun digimikseri ei tykänny asiasta lainkaan hyvää. Säädöt ei jääneet muistiin ja vehje ei varttituntiin suostunut edes käynnistymään. No, kumminkin loppu hyvin kaikki hyvin, eli vehje starttasi ja tuoreen tsekin säädöt oli mulla päänupissa.
 
Pappilan hätävarana mulla oli kyl toi stressiklubin pikkumikseri, jonka läpi bändin pystyy hätätilassa vetämään.

 
No kerran piivin kombomixerin sulake meni, ja varasulake oli kaupassa. No, North State- musiikkimerkin tupakkaosaston mainoksenakin toimivan päällimmäisen biohajoavan suojakuoren alla oleva paremmin sähköä johtava sisempi metalliseospaperi päälle sulakkeeseen, ja taas mentiin! Onneksi siis sulake meni vanhuuttaan, ei tullut isompaa varamaa sillä keikalla.
Toisella keikalla rumpali napsas tanssipaikan vieressä olevasta kuusiaidasta "rumpukapulat", saundi ja soitettavuus oli persoonalliset, mutta eivät ainakaan lipsahtaneet kädestä (pihkan vuoksi) hukkaan, niinkuin alkuperäisille oli käynyt.
No, samaisesta piivin kombosta hajosi kerran transistori. No, bassovahvistimesta sitten urut ja pianot, laulaa ei sinne sitten kyllä enää kehdannut...
Että pitää koputtaa puuta. Aikas pienellä on mennyt vauriot, no toki hiase välillä pakkasella on tielle jättänyt, mutta onneksi paluumatkalle, eihän sillon o enää kiirus mihinkään..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=212275