Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mika Kangas
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:RUSH (CAN) @ Hartwall Areena 10.6.2013
Aika:30.09.2012 17:45   (muokattu 30.09.2012 17:57)
ColouredBlack: Kyllähän tuonne täytyy päästä hinnalla millä hyvänsä! Osaisiko joku edellisellä Rushin vierailulla käynyt sanoa monelta kannattaa tulla odottelemaan porteille? Että pääsis sinne jotakuinkin eteen seisomapaikoille, ois nimittäin aika jees ja en osaa ite tuota aikaa arvioijaC:
 
Viime keikalle tulin muistaakseni jotain klo 18.30 aikoihin, join pari kaljaa ja kentälle pääsi suht eteen parin metrin päähän aidoista. Keikka oli määrä alkaa muistaakseni klo 20 eikä sinne lavan eteen mitään ryntäystä tuntunut olevan. Jos sitten väliajalla ajattelee ehtivänsä syömään jonkun hodarin ja juomaan kaljan niin ei enää kannata haaveilla pääsevänsä eturiveihin kun toinen setti alkaa.
 
e: Mainittakoon että keikka on aika eri kokemus kentän takana kuin edessä. Viimeksi kun katsoin sen toisen setin kentän takaa oli kuitenkin parempi kokemus kun kuuli yleisönkin, vähän niin kuin livelevyissä. Edessä kun ei kuule kuin oman ja vierustovereiden mölinän. Plussana eturivissä on kyllä se että pystyy katselemaan bändin soittoa ihan lähietäisyydellä, mikä on tietenkin ihan oma kokemuksensa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=210122