Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AngieRainbow
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Täydellisen soundin metsästys.
Aika:28.09.2012 15:05
Laulava Kylätohtori: Blääh, alkaa vähitellen vituttamaan, kun Kultainen Eldorado Graalin Maljoinen on ja pysyy kadoksissa. Romua tulee ja romua menee, mutta tyytymättömyys omaan soundiin kasvaa. Jos joku osa-alue onkin kunnossa, niin aina jostain muualta kiristää.
 
Suunnittelin, että pistän kohta koko paletin uusiksi. Joka palikka myyntiin ja uutta tilalle, katsotaan sitten mennäänkö vielä syvemmälle ojaan vai alkaako uusi aamunkoi sarastaa tuodessaan mukanaan edes hetkellisen helpotuksen pientä ihmistä riipovaan tuskaan...
 
Onko ketään tehnyt kyseistä temppua? Kaikki kamat kerralla uusiksi?

 
Mulle on toiminut panostaminen laatuun määrän sijaan. Itselle siis kertyi useita hyviä ja ihan ok kitaroita ja vahvistimia. No, mä myin aika paljon tavaraa ja ostin yhden kunnon vahvistimen ja yhden kunnon kitaran. Siis Bluetone JMP50 ja Gibson R9. Ei ole oikeasti sen jälkeen ollut saundista valittamista, niin itselläni kuin muillakaan.
 
Välillä tulee GAS-miehenä osteltua jotain, mutta paras saundini on R9+Bluetone eikä se siitä muutu.
 
Jäsen kuvauksestasi päätellen sinulla ei ole yhtään hyvää kitaraa eikä vahvistinta ;) (No, ehkä Bassman...)
 
Jos haluat todella hyvän särösaundin, niin ihan varmasti se ei tule mistään helvetin Crunch Boxista. Myöskään tokain strato ei kuulosta fenderin custom shopin stratolta, vaikka siihen vaihdetaan mikit, eikä LP studiosta saa cs gibsonia, vaikka sille tehtäisiin mitä.
 
P.S. Pistin tähän vähän pientä provoa viikonlopun kunniaksi
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=209307