Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWihtahousu
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Ohut 18" crash, suosituksia?
Aika:28.09.2012 12:00
dictatorsh*t: No niin, ensinnäkin viime vuosien aikana en ole ollut lainkaan kiinnostunut mitä rumpumaailman kamapuolella tapahtuu, josta johtuu mahdollinen tietämättömyyteni merkeistä ja malleista. Koska tarve symbaalille on kuitenkin kova, ei apu liene pahitteeksi.
 
Tarkoituksenani olisi siis hankkia ykköscrash äänenvoimakkuudeltaan kevyempään musiikkiin (jazz, humppakeikat ja muut enemmän/vähemmän/täysin akustiset hommat). Olen ajatellut etten missään nimessä halua pienempää kuin 18" symbaalia, mieleni saa muuttua. Tällä hetkellä vastaavassa käytössä on ollut 18" Istanbul Mel Lewis, mutta eihän se edes syty ellei sitä lyö niin että äänenvoimakkuus ylittää puheen tason.
 
Miettimäni vaihtoehtoihin sopisi hyvin muun muassa torilla oleva, jäsen tml:n myymä 40's K (http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=678232 ) sekä muistikuvieni ja ääniklippien perusteella Bosphorusin Master-sarjan 1200 gramman kieppeillä pyörivät yksilöt. K-sarjalainen menee tosin hintansa puolesta yli budjetin, pienituloisena opiskelijana ehdoton yläraja liikkuisi siellä 250-300 euron tuntumissa.
 
Tulevan crashin kanssa samassa symbaalisetissä olisivat pääasiassa, erilaisina yhdistelminä, 14" Zildjian Avedis 50's hh, 23" Bosphorus MasterTurk ride, 20" Istanbul Mel Lewis ja 18" Zyn (sopivaa klonkia). Koska näiden muiden yleissoundi on aika lailla matalanpuoleisessa suhinassa ja huminassa, ei tämän uudenkaan sopisi olevan erityisen kirkas tai läpitunkeva.
 
Ideoita? Ehdotuksia? Antaa tulla vaan, arvostan kaikkea apua.

 
Suosittelen lämpimästi Impressionin känkkyjä.
 
http://www.rusto-osiris.com/impression/
 
Todella päteviä lättyjä ja erittäin asiantuntevaa asiakaspalvelua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=212705