Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:*janne*
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Digihaitari / Akustisen haitarin mikitys kovalla lavavolyymilla
Aika:28.09.2012 09:06
KoskPaavo: Aika rajatila rokkia sitten vedät, haitarin basso ei ole mikään tykätty, ainakaan normibassokitaran kanssa. Tero Lahti T:reelta on perehtynyt noihin haitarin mikitysjuttuihin, kysy siltä.
 
Arvostan kovasti vinkkeleitänne ja osaamistanne ja niiden toivossa tänne aloinkin kirjottamaan, koska alan olemaan vähän toivoton asian kanssa. Joudun tohonki kuitenki tylsästi toteamaan, et haitaribassotaajuudet ei (ainakaan käyttämilläni rekkareilla ja basistimme murinoilla) liiku samoilla taajuuksilla, eli haitaribasso on huomattavasti munattomampi ku sähköbasso, eli se ei hoida basistin hommaa vaan tuo vaan lisäväriä. Emme siis kilpaile samasta kaistatilasta ja trio soitossa sitä kaistaa mielellään käyttää tietty mahdollisimman monipuolisesti.
 
Tsekkasin Teron systeemin viime keväänä Tampereen klubilla isolla PA:lla ja saatiin meikäläisen tilanteeseen 6dB lisää ja soundas ainakin lavalle päin paremmalta. Uuden systeemin laittaminen 6 dB:n takia ois ollu vcähä kallis. En haluu yhtään mustamaalta Limexiä, jota Tero myy. Uskon, et Limex toimii mainiosti iskelmä-tanssi yms keikoille mut ei tohon mun rokkihommaan ei valitettavasti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=212695