Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tiukkapipo
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Superdanny (Danny-show Kalajoelta 1970. Netissä 6 pvän ajan.)
Aika:26.09.2012 03:09
Kirjoittelen nyt tälle palstalle kun täältä todennäköisimmin löytyy ihmisiä, joilla voisi olla Dannyn show-kiertueista omakohtaisia muistoja. Niitä olisi mukava kuulla.
 
Onhan tuossa suuren maailman meininkiä, positiivista hulluutta ja riskinottoa, jota on ollut varmaan helppo pilkatakin. Tässä tapauksessa voisi kritisoijille ehkä aiheellisesti käyttää "tehkää itse perässä" -läppää. Varmaan nykyisin tuollaisen shown tuottajalla olisi helpompaa siinä mielessä, kun ei tarvitsisi niin paljon olla puolustelemassa "viihteellisyyttä" kuten tuohon aikaan on joutunut tekemään. Lyly Rajalalla mielestäni hyvä rumpusoundi ja mukava etukeno soitossaan, joillakin ehkä vähän liikaa takakenoa siihen verrattuna.
 
Jos toimittajan mainitsema 5000 mk:n keikkapalkkio pitää paikkansa, niin se olisi nykyrahassa kai noin 6500 euroa. Mitenköhän sen on saanut kannattamaan, porukkaa on kuitenkin aika paljon, kun on tanssiryhmää ja Hair-musikaalishowta yms.
 
Minkälaisia pa-systeemeitä tuohon aikaan oli käytössä Suomessa? Porukkaa kun on lavalla aika paljon soittamassa, vai onko esim. torvet tulleet akustisesti.
 
http://areena.yle.fi/tv/1640252
 
Superdanny
 
(1970) Danny 70 Systeemi -show on tallennettu Kalajoella elokuussa 1970. Keikan lomassa Iso-D kertoo ajatuksiaan musiikkibisneksestä ja showmaailmasta. Lavalla myös nouseva tähti Kisu.
6 pv jäljellä
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=212664