Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MarkoA
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Ace Frehley - No Regrets
Aika:22.09.2012 12:06
Viimeinkin sain tuon kirjan ja tuli lukaistua yhdeltä istumalta. Ihan ok kirja. Ei mitään yllättävää. Toisaalta vois ajatella, että jopa aivan tyhjänpäiväinen kirja kun lähinnä sitä dokaamista ja aineiden nuuskaamista & sekoilua ja panemista.
Harmillisesti ei enää Ässä muista paljoakaan esimerkiksi levytyksistä jne. Juuri kun ne ois kiinnostaneet itsellä erityisesti. Suurin pettymys oli, että edes Kiss soolostaan ei juuri tuossa kirjassa ihmeemmin kerro. Pari sivua ja se oli siinä. Kumminkin se selkeästi on eräänlainen taitekohta äijän uralla ja uskoa löytyy omiin tekemisiin enemmän.
 
Oikeastaan tuon luettuani ymmärrän Geneä ja Paulia entistä enemmän. Ei kai kukaan täysjärkinen (ja raitis) ihminen jaksa tuollaista kaveria loputtomiin. Ja se varmasti näyttää sieltä dokaajan suunnalta, että vittuillessaan niuhottavat ja puuttuvat tekemisiin. Kuitenkin koko juttu ois mennyt täysin munilleen ennenkuin suosiota ois tullut sen kummemmin jos joka jamppa ois vetänyt viinaa ja kokkelia samaan tahtiin. Jonkun oli pakko pitää se tylsä bisnespuolikin rullaamassa.
Toisaalta ihan hyvä, että myös Ace sen tuossa kirjassa kertoo ja antaa välillä kreditit niille kelle se kuuluu.
 
Mielenkiintoista luettavaa Kiss & Ace faneille, mutta muille tuo ei kyllä tarjoa mitään historiallisesti merkittävää. Ja välillä mulla tuli kyllä väkisin sellainen olo, että tarinat on pitkälti väriteltyjä. Niin tarkkoja juttuja paikoitellen ja kuitenkaan ei muista tärkeistä asioista mitään, vain jotain dokailujuttuja. En tiedä. Mutta tulipa luettua. Ja seuraavaksi pöydällä onkin aivan toisesta aiheesta: Dopingin musta kirja... :D
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=212269