Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:maelstorm
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Musiikkipaja nuorille??
Aika:17.09.2012 12:21
jooh, kyllähän se tässäkin taas tulee vastaan, että oli asia mikä tahansa niin jos sen esittäjä on joku musiikin parissa puljaava tyyppi, niin kaiken sanahelinän takaa paljastuu aina rahaa himoitseva ojennettu käsi.
 
jos sä haluat auttaa nuoria niin nuoriso-ohjaajan kouluun vaan ja sitä kautta sitten sellaista toivotaan toivotaan -laakia menemään nuorisotyön puolelle, kyllä siellä jo kaikenlaista musiikkipajaa on. toinen vaihtoehto on sitten sosiaalityöntekijän pätevyydet jos oikeasti haluat päästä puljaamaan jossain elämän varjomailla vaeltelevien rikkinäisten tapausten kanssa.
 
ja kun nyt otit tämän muodikkaan syrjäytyneen osaston esille, niin mieti nyt ensin hetki, millasta sakkia ne on. sisäänpäinkääntyneitä, alhaisen toimintaenergian omaavia, mahdollisesti tyhmiäkin, päihdeongelmaisia, rikkinäisistä kodeista... nämä syrjäytyneet eivät ole mikään maailman hedelmällisin maaperä ottaa kitaraa syliin ja alkaa puljaamaan jotain musiikin teoriaa tai vastaava toimintaa. se on lopulta aika raskasta oppimista ja opettelua kun se alusta aloitetaan, näillä syrjäytyneillä voi olla ihan oikeita kouriintuntuvia ongelmia mitkä pitäisi selättää ensin, jotta tuollainen olisi edes teoriassa mahdollista.
 
syrjäytyneet ei ole mikään kovin hyvä kanava päästä musiikin parissa tienaamaan, sen mä kehtaan tässä ääneen epäillä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=212484