Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tumoooo
Alue:Aloittelijat
Aihe:Ekaa sähkökitaraa + vahvistinta hankkimassa.. APUA!
Aika:06.09.2012 18:34
Megamättö: no tää on ehkä hieman ennen aikaista kun vasta saanut kitaran käteen ja alottelemaan opettelua (kaveri opettaa joka on soittanu 5+ vuotta) niin millasta vahvaria suosittelisitte jos aikoo soittaa (myöhemmi) enimäkseen thrash metallia.
 
pienenä extrakysymyksenä kysyn että mitä kantsis ny alkaa opettelemaan/opetella myös myöhemmin kun tota musiikkia ois tarkoitus rimputella.
 
Kiitos jo vastauksista tähän mennessä!

 
Ite vuoden soittanu, on noi alottelija jutut vieläkin ajankohtasia :D Perus riffithän on aina ne mitä on hyvä kattoo (Paranoid, Smoke on the Water, Sunshine of your Love, Metallican Onen intro ja jne), ja ihmettelen jos se sun kaveris ei näitä osaa kertoo :D Lisäks asteikkojakin voi ottaa aluks pienemmällä tempolla, sitä käyttää monet kokeneetkin kitaristit lämmittelynä kymmenenkin vuoden jälkeen.
 
Vahvistimesta, siinä vaiheessa kun olet uutta ostamassa, niin ota netistä selvää eri merkeistä ja mee kauppaa kokeilee, sillä se selviää. Ehkä niitä merkkejä kannattaa pitää eniten merkillä mitä omat suosikitkin käyttää, just niitten soundiinhan tässä alussa ihastuukin. Sitä en tarkota et sellanen on pakko hommata, kuhan pitää silmällä :) Mulla on Jacksonin Soloist + Marshalin 30w vahvari, kyl sil saa ainaki kotisoittoo tarpeeks rässiä... Hommaa siihen pedaalin tai toisen jos tarvii.
 
Toivottavasti tästä oli apua jossain määrin, monet kokeneet täällä jo vinkkejä on jakanu :)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=212131