Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mxr Custom Badass Modified O.D.
Aika:31.08.2012 09:14
mettän peikko: Terse!
Olisi uuden overdrive pedaalin hommaaminen edessä ja nettiä tutkiessani törmäsin tämmöiseen ja alkoi kovasti kiinnostamaan. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä pedaalista? Vielä linkkiä:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=RwOtEPU2GOE

 
Moi.
 
Mä mietin itsekin tätä vaihtoehtoa pitkään. Ei ole pahan hintainen ja ihan peruspätevä OD-purnukka. Vähän kuin twiikattu Tube Screamer. Testasin melko pikaisella aikataululla ja päädyin itse kuitenkin hankkimaan Rockett Pedalsin Flex Driven testien jälkeen. Se oli monipuolisempi OD mitä MXR:n B.M.O.D.
 
Eli, jos tuollainen parilla lisäominaisuudella varustettu TS-tyylinen OD piisaa niin MXR on varmasti hyvä vaihtoehto, joskin jotkut ovat hieman arvostelleet sen "saggaamista" kovaa luukutettuna... puhuvat että olisi vähän kuin limitteri tai jokin "jarru" päällä kovaa tuutattuna. Ehkäpä kyykkääminen olisi sopiva sana. Itse en moista ehtinyt testikierroksella huomata. Dynamiikkaahan spedussa on muutoin ihan kivasti kyllä, tottelee soittajan sormia. MXR toimii kivasti boosterina kuin myös stand-alone säristimenä vaffarin puhtaan kanavan päälle.
 
Sen sijaan jos etsit monipuolista ja moneen musaan sopivaa, "swiss army knife"-overdriveä, niin tuo Rockett Flex Drive on 101% varma valinta. Sitä suosittelisin kyllä... toki hintaa on ~70-80 euroa enempi.
 
http://www.suomenmusiikkituonti.com/rockett-flex-drive-p-905.html
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=212115