Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pekka montin
Alue:Koskettimet
Aihe:Uutta soitinta ostamassa
Aika:29.08.2012 20:50   (muokattu 29.08.2012 21:03)
HexTheRex: Pitäisi ostaa uusi kosketinsoitin ja olen miettinyt erilaisia vaihtoehtoja. En ole kovin pro soittamaan mutta osaan kuitenkin hommaan jollain lailla, soitin vain kaipaisi päivitystä sillä entisellä ikää alkaa olla jo 20 vuotta. Asun Kuopiossa joten jos jollakin on tietoa hyviä soittimia myyvistä liikkeistä niin kaikki vinkit otetaan vastaan. Flangerista ostin aikaisemmin sähkökitaran ja hyvin toimii. Verkkokaupassa olisi myytävänä tuollainen kohtuuhinnalla, miltä vaikuttaa?
 
http://www.flanger.fi/verkkokauppa/ … ketinsoittimet/&x137523=Select/Card
 
Mutta tosiaan hinta saisi korkeintaan olla sellaiset 500 euroa ja siihen niin hyvä peli kuin tästä maasta löytyy. Voin tilata kauempaakin. Kiitoksia jo etukäteen.

 
Älä osta tuota. Ei mitään kotikeyboardeja, ne ovat kaikki huijausta, lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistuna. Eivät tarjoa mitään järkevää, maksavat liikaa, kate korkealla suhteessa siihen mitä voivat tarjota ja antaa(jopa aloittelijalle), koskettimisto perseestä saundeja myöten, ei mitään jälleenmyyntiarvoa ja näyttävät kaiken lisäksi rumilta. Paikalliset musakaupat tosin hyötyvät tollasen krääsän myynnistä.
500 euroon saat aika paljon parempaa uutena, 200 euroon saat venomin nyt t-kaupasta ja sen alkuperäinenhän hinta on 600 euroa, joten alennus on nyt aika tuntuva. Se on hyvä syntikka ja 200 euroon helvetin hyvä syntikka.
Et saa ikinä noista uusista casioista ja uusista yamahoista(kotikeyboardit) ees puoliakaan maksamaasi hinnasta takaisin jos joskus meinaat myydä eteenpäin. Kannattaa pysyä noista kaukana mutta esim. tämä on sinulle mielestäni tällä hetkellä "parasta"tuohon hintaan jos haet tuon tyyppisiä synia ja jos uutena pitää saada. Tämä nyt on jo vähän enemmän kuin pelkkä kotikeyboard ja soveltuu jo moneen tilanteeseen, mutta ajaa asiansa myös kotisyntikkana. Osta tuo tai venom tai keksi vielä parempaa mutta älä osta mitään kotikeyboardeja. Masennut niistä.
http://www.thomann.de/fi/casio_xw_p1.htm
http://www.thomann.de/fi/m_audio_venom.htm
 
Niin, ja tilaa saksasta. Saat 3 vuoden takuun. Jos on paljon ylimääräistä rahaa niin voi toki mennä ja ostaa paikallisesta ja saada tuote heti käteen puolen vuoden takuulla ja sillä riskillä että se on maannut jossain kellarin pohjalla tai ollut näytekappaleena(heh, heh). Ei vais, onhan osa suomalaisista puljuista tosi laadukkaitakin(jos osaa valita ne harvat ja oikeat jotka osaa rehellisin keinoin vielä puljuaan pystyssä pitää). Hesassa on hyvä taso mutta en tiedä sitten miten sielä mistä sinä kirjoitat. Porissa taso on ainakin ihan perseestä tämän aiheen tiimoilta ja kauniisti sanottuna.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=212083