Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Basil79
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Rautiaiselta uutta
Aika:25.08.2012 00:04   (muokattu 25.08.2012 00:08)
Tykkäsin silloin joskus vanhoina hyvinä aikoina. Silloin kun, tämä suomeksi laulettu raskas rokki tuli lujaa, joskus 2000-luvun alussa. Ei iske enään kyllä yhtään(rajaportilta vielä joitakin jaksaa). Kuulin Rockilta tämän uuden tässä ja aluksi luulin, että soittavat jotain vanhempaa niskalaukaus biisiä, kunnes tajusin, että tämä onkin uusi. Samasta muotista tulee kyllä. Samanlaista laulumelodiaa kuin ennenkin ja kitarakin melkein samaa. Ei iske enää, ei vaan iske. Tekee mieli vaihtaa taajuutta, kun rockilla kuulee.
 
Jos multa kysytään niin Rautiaisella ei ole ollut mitään uutta tarjottavaa Rajaportin jälkeen. Se on toki loistava albumi ja sitä kyllä aikanaan tuli kulutettua. Ehkä edelleen joskus joitain yksittäisiä..
 
Sama pätee suurinpiirtein kyllä Kotiteollisuuteenkin. Vuoteen 2005 sitä jaksoi ja sen jälkeen yksikään uusi biisi ei ole innostanut. Sitä vanhempaa siltäkin jaksaa kuunnella silloin tällöin. Oikeastaan jo Minä olen biisi ja sitä seurannut ns. hype hieman nosti karvat pystyyn. Ei siksi, että hype ärsyttäisi vaan se, että se biisi oli ja on karmea. Muuten se levy menetteli.
 
Jees, mutta tiedän, että joku voi sanoa ja onkin sanonut samaa omista suosikkibändeistäni. Tämä kai se määrittelee, miten suuri fani on millekin, että miten jaksaa aina vaan tutustua bändin uuteen materiaaliin ja katsoa sitä avoimin mielin ja kenties vähän puolueellisestikkin.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=209405