Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:krk
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jäähyväiset kamoille
Aika:23.08.2012 21:08   (muokattu 28.08.2012 21:32)
Olen tässä reilut viisi vuotta sitten alkaneen iltaruskomusiikinharrastajuuteni aikana ehtinyt hankkia yhtä sun toista musiikkikamaa, mutta juuri mitään ei ole vielä lähtenyt kiertoon. Nyt olen luopumassa Bluetone Lead Jr. -nupista. Totesin, että kaikesta huolimatta me emme sittenkään kuulu toisillemme, vaan hänen on parempi muualla. Ehdimme elää yhdessä hyvät yhdeksän kuukautta.
 
Nyt kun eron hetki on lähellä, halusin jättää avaruuteen tämän muiston ja toivottaa junnulle kaikkea hyvää uudessa kodissa.
 
https://dl.dropbox.com/u/5279424/My … %20Lead%20Jr.%20%E2%80%93%20Low.jpg
 
http://maihinnousu.net/s/17387
 
Tästä voisi tulla jäähyväisketju, jossa saa käydä jakamassa lähdön haikeuden ääninäytteellä, videolla, kuvalla, itkuvirrellä, maalauksella, runolla, tarinalla tai millä vaan. Voihan se tunne olla joskus muutakin kuin haikeutta - en tiedä, kun tämä on vielä niin uusi ja outo tilanne.
 
Jäähyväisiähän voi jättää jälkikäteenkin, jos siltä tuntuu. Ymmärrän kyllä, jos joku ei halua tehdä tätä julkisesti, mutta ehkäpä heitäkin löytyy ja porukan tukihan on se millä jaksaa taas eteenpäin..
 
EDIT
 
Ettei synny kellekään väärää käsitystä, niin vahvistin oli oikeaan kaappiin soitettuna juuri sellainen kuin odotinkin ja mitä klipit lupasivat. Minulla vaan on pääasiallinen soittoympäristö tällä hetkellä sellainen, että en voi soittaa oikealla kaapilla niinkään hiljaa/lujaa kuin nuppi vaatisi. Käytän suljettua AxeTrak-kaappia, jonka kanssa en saanut nuppia toimimaan halutulla tavalla - Mesa Expressin kanssa AxeTrak taas pelaa ihan ok (mm. kaikki skabavetoni tähän asti).
 
Kun noita viimeisiä klippejä äänittelin ja kuuntelin niin tuli kyllä mieleen että myynkö sittenkään... no nyt se on myyty.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211952