Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jareye
Alue:Koskettimet
Aihe:MIDI live
Aika:23.08.2012 05:11
Motif midikanavalla 2, ja sitten teet rolandiin (systemistä midikanava 1) performanceja jotka ohjaa motifia kanavalla 2. Rolandin omat patchit kanavalla 1.

Tarkotatko, että laittaa control channeliksi 2, vai että käyttää aina motifin soundia valittaessa kanavaa 2 ?

 
Jälkimmäinen, eli tarkoitin niin, että Rolandiin asetetaan system-valikosta control-kanavaksi 1, tai jos muistin nimen väärin niin toinen vaihtoehto on utilityn valikko. Anyway, se laitteen globaali kanava ykköseksi ja sitten ne performancet joita teet livekäyttöön niihin yksi patchi (performancen part) joka on kanavalla 2 (kuten Motif) ja haluttu numero siihen, jotta Motifista vaihtuu oikea soundi. Se sama performance soittaa siis tarvittaessa niitä omia Rolandin saundeja kanavalla yksi. Jos räkkimoduleja olisi enemmän, seuraava olisi kanavalla 3, seuraava 4 jne.
Vielä tuli yks vinkki mieleen - Kun teet Rolandin performanceja kannattaa kattoo että ne partit/patchit mitkä ei oo käytössä on OFF-asennossa. Siksi kun niitä yleensä tekee niin muuttaa jotain olemassa olevaa jolloin sinne voi vahingossa jäädä joku saundi hiljaiselle ja vaikkei ne soitossa kuulu ne vie polyfoniaa. Tsemppiä ja soiton iloa!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=211882