Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Rahaliikennettä
Aika:22.08.2012 18:43
kivi: Niin, tarkoitin tietysti että rekisteröityjä yhdistyksiä on kahta lajia. Noi rekisteröimättömät ei kaiketi käy tähän.
 
Ei käy, koska Y- tunnuksen saa vain rekisteröity.
 
Ja tarkoitus on tietenkin "edistää ja edesauttaa yhdistyksen jäsenten musiikkiharrastusta ja turvata se".
 
Ainahan kerätylle rahalle joku hyvä tarkoitus löytyy ;-)
 
Mutta mikäli ymmärsin alkuperäiskysyjän kysymyksen oikein, niin ei siinä mun nähdäkseni yhdistyksen perustaminen auta mitn. Toki, jos ny en ihan väärin muista, niin johonkin rajaan asti yhdistys voi maksaa päivärahoja ja kulukorvauksia, vaikka porukka olis yhdistyksen leivissä palkattakin. Mutta sekin raja taitaapi tulla aika äkkiä vastaan. Ja minust aika moni yhdistys tosiaan käyttääpi jotain tilitoimistoa.
 
Mut yhdistyksen perustaminen yhden bändin rahaliikenteen kierrättämiseksi ei lähtökohtaisesti ole mikään hyvä idea. Yksittäisen bändin faniklubi sen sijaan voi sitä ollakin. Samoin kuin vaik "Mansikkamäen bändien tukiyhdistys ry."
 
... niin PRH:n mummot jahkas puolitoista vuotta (!!!) niiden kanssa.
:-(
 
Se on todella se laitos jossa vaalitaan tsaarillisen byrokratian perintöä.

 
Noi vielä jonkun aikaa elää. Kyl meikäläinenkin aikanaan koulutettiin hommiin vähän semmoisella menttaliteetilla, et on Tsaari, sit hänen kädenjatkeensa virkamies ja sitten vasta Jumala. Eli marssijärjestyksessä kolmanteen vetoaminen on turhaa.
Mutta ajat muuttuvat. Ei poliisikaan enää korjaa juoppoja pahnoille, vaan toimittavat asiakkaan turvalliseksi katsottuun paikkaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=211915