Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kivi
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Rahaliikennettä
Aika:21.08.2012 19:15   (muokattu 21.08.2012 19:16)
Terve, Iiro. Ilmeisesti keikkaa pukkaa, sehän on hyvä.
:-D
 
En tekis noin, vaan menisin paikalliseen tilitoimistoon juttelemaan, että jos laskutus hoidettaisiin vaikka sitä kautta ja sitten päältä vähennettäisiin verottomana:
km-korvaukset
päivärahat
ateriakulut
vuokra omien kamojen käytöstä
 
+sotut ja eläkkeet sen mukaan kuin palkkaa maksetaan. (Tää on tärkeää, ettette joudu ottamaan lakisääteisiä henk koht eläkevakuutuksia.)
 
Muista, että konserttien järjestämisen ALV on vain 9%. Kun vuosimyynti lasketaan vasta kulujen vähentämisen jälkeen, ei varmaan tuu 8500e ylittävälle osalle kauheasti alvia. En olis siitä huolissani.
 
Yhtiöt on siitä ongelmallisia, että niiden pitää aina tuottaa voittoa. Jos teitä on 7, voitte perustaa osuuskunnan jossa jokaisen prosenttiosuus jää niin pieneksi, että saatte osakeyhtiön edut ilman että on pakko tienata kuin joku Nokian pomo.
Jos taloudellinen vastuuvapaus ei oo kauhean tärkeää (eli ette aio tuhlata rahoja ja laittaa kotia myyntiin) niin yhdistys on kans kätevä. Sillekin voi hakea Y-tunnuksen. Nää on suunnilleen ainoat yritysmuodot, joilla Suomessa voi pelata ilman että verottaja hermostuu jos raha ei aina liikukaan.
 
En tiedä, onko tästä lopulliseksi ratkaisuksi, mutta tässä mun viisipenniseni.
 
Nähdään,
 
Kivi
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=211915