Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Danny_fox
Alue:Bassot
Aihe:Mikä vikana vanhoissa Rickenbackereissa?
Aika:21.08.2012 12:43
HenriF: Ei käy kiistäminen etteikö rickenbacker 4001/4003 olisi legendaarinen. Lukemattomia Yes levyjä, motorheadia, mitä vaan vedetty, ainiin beatlesia sileillä kielillä. Rushin exit stage left. Huh huh miten magee särösoundi.
 
Se vaan hämää että yksilöittäin tuntuma, laatu, säädettävyys, vireen pitävyys vaihtelee runsaasti. Aina tuntuu siltä että jonkun toisen rickenbackeri on parempi kuin oma.
 
Mulla on ollut 92 4003 fireglo ja 82 4003s.
 
Siis Yesin Fragile ja varsinkin Close to the edge vei minut rickenbackerin omistajaksi. Mutta kasvoin siitä sitten ajan myötä. Jostain syystä sitä vaatii paksumpaa kaulaa, mitä enempi soittovuosia tulee.

 
asiasta niin hirveesti tietämättä ihmetyttää toi lausunto, että laatu vaihtelee, koska mitä oon lukenu niin mikään ei voita laadultaan rikuja. se on asia joka nousee yli muiden lähes tulkoon poikkeuksetta kun on puhe rickenbackereista. joskin useimmiten näistä kyseisitä soittimista puhujat ovat rikujen omistajia (jotka myös kaikista soittimista, ovat ehkä eniten ihtohimoja aiheuttavia ja harvoin rikujen omistajat niitä ovat millään tavalla arvostelemassa). en siis millään tavalla yritä väittää vastaan, koska kokemukset rikuista ovat minulla melko niukat, enkä ylipäätään pidä kyseisistä soittimista en muotoilultaan, saundiltaan tai tuntumaltaan. kummastelen vain.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=211819