Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:wilo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Multiefektipedaali BOSS ME-50 Ja sen KYTKEMINEN
Aika:16.08.2012 20:58
snuuser: joo siis ku soitan omalla cleankanavalla ja painan bossin jalkapalkista säröt pääle nii perseellee menee, särökin kuulostaa vedenalaiselta ja katoin youtubesta jonku sällin oma metallisaundi et mite nappie pitä olla et siltä kuulosstaa mut ei mulla samanlaista saundia lähteny..
 
Toi voisi johtua paristakin eri asiasta. Spiderin clean-soundi saattaa olla säädetty sellaiseksi, että särösaundikaan ei toimi. Tähän auttaa vahvarin eri clean-mallinnusten kokeilu ja bass-, middle- ja treble-potikoiden säätäminen. Joku fender-tyylinen clean voisi olla lähtökohdiltaan perushyvä.
 
Toinen mieleen tuleva asia on että eihän sulla ole spiderissä mikään efekti päällä? Jotkin efektit muuttavat saundia paljonkin ja se saattaa korostua säröillä soitettaessa.
 
Kolmas mahdollisuus on kitaran mikit ja säätimien asennot. Tavallisesti metallisäröillä soitellaan humbucker-mikeillä, eikä yksikelaisella saa välttämättä samanlaista tukevaa saundia. Kannattaa kokeilla myös tone-potikan eri asentoja - tai paremminkin laittaa kaikki kitaran potikat aluksi täysille.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211775