Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:OPJ1974
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Kysymys virveleistä, Acrolite 5" vs Worldmax 6,5"
Aika:16.08.2012 11:52
WideAwake: Skädäm.
 
http://www.youtube.com/watch?v=WyVDRkBh3Bk
 
http://www.youtube.com/watch?v=_BVolNSLuCc
 
Mikitys ainakin suht sama, kalvotus ei välttämättä. Eihän noista tiiä kun kokeilemalla. Tommonen Worldmaxi ollut itselläkin joskus mielessä.

 
Kokeilemalla kannattaa.
 
Virvelin syvyys, kalvot, matto, vire ja vanne muuttavat soundia jo paljon. Huomasittehan, että videoiden rummuissa WM:ssä oli valuvanne? :)
 
Itselläni oli tosiaan tilaisuus omistaa molemmat rummut yhtäaikaa: vuonna 2008 ostettu, normaalilla prässivanteella varustettu WM 14x6,5 BB ja Acro 80-luvun alusta.
 
Sama kalvotus (Aquarianin Texture Coated / Remo Snare Side), Worldmaxissa Pearlin D-profiilin matto ja Acrossa I-profiilin. Molemmissa rummuissa maton kiinnitys naruilla.
 
Ero oli selvä. WM osoittautui monipuolisemmaksi peliksi, joten Acro sai mennä. Acrossa ei ollut todellakaan mitään vikaa, hienon kuuloinen ja soittotatsiltaan hyvä peli. Jos soittelisin pelkästään Pop-rokkia, niin Acroa en olisi myynyt pois. Ja Acrosta saa upean funk-soundin.
 
HUOM! puhun nyt vanhemmasta Acrosta, en näistä uusista.
 
Worldmaxilla pystyn kuitenkin kalvotusta, virettä, mattoa ja maton kireyttä vaihtamalla soittamaan musan kuin musan. Käytettävä matto vaikuttaa jo pelkästään toooodella paljon. Tästä tarinoinkin jo tuolla toisessa ketjussa.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=211768