Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Yamaha THR-vahvistimet
Aika:12.08.2012 15:31
Klezberg: Tämän käytöstähän voisi oikeasti alkaa keskustella ja vaihtaa kokemuksia.
 
THR10-kokemuksiin sitten. Huomaan, että vaikka löydän itselleni sopivia soundeja tuolta, niin muiden ohjeiden mukaan säädetyt soundit eivät ole sitä mitä pitäisi. Ei se haittaa, kunhan pohdituttaa. Kitara vaikuttaa tietysti, Strato S-kytkimellä. Voi olla että kitarasta ei lähde tarpeeksi hönkää. Tähän voi vaikuttaa että mun soittotatsi on aika hento ja enimmäkseen soitan sormilla.
 
Ehkä eniten kummastelen Brit hi-gain -mallinnusta. Kaikille muille olen löytänyt käyttöä, mutta tuo kuulostaa mulla niin ohuelta. Pohja puuttuu. Tukevamman jytkeen löytää vasta kun kääntää toneja kokonaan auki.
 
PS. Kokeilin tuota Brit Hi -mallinnusta Tokain ES60:lla, plektran kanssa ja vähän tukevammalla soitto-otteella. Kyllähän siitä tukevampi soundi tuli. Se ei vain sitten oikein sovi tuo mallinnus minun touchille.

 
Itse pidän Brit hi-gainista modernia enemmän. Etenkin P90 kanssa se kuullostaa hyvältä. Yksikelaisten kanssa vähän ohkaisemmalta. Soitan kyllä aina plektralla.
 
Ehkä nuo säröt ei kuitenkaan ole tuon vahvistimen ne kaikkein parhaat ominaisuudet. Clean ja Crunch siinä taas kuullostaa tosi hyvältä ja efektit toimii mun tarpeisiini riittävästi. Kaiken kaikkiaan hauska vekotin tuo kyllä on. Eniten tulee soiteltua mökillä ja reissussa tuon kanssa kun on kevyt ja toimii pattereilla. Kotonakin on ollut käyttöä jos haluaa soittaa iltamyöhällä. Ei hyvän putkivahvistimen veroinen mutta kärkipäässä näistä pikkuisista mallintavista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204489