Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Klezberg
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Yamaha THR-vahvistimet
Aika:12.08.2012 11:50   (muokattu 12.08.2012 12:34)
Sähkis alkoi tauon jälkeen taas kiinnostaa ja hommasin itselleni synttärilahjaksi tuon THR10:n. Olen tosi tyytyväinen kyllä. Tuossa mulla on se käytössä http://maihinnousu.net/s/17283 .
 
Tämän käytöstähän voisi oikeasti alkaa keskustella ja vaihtaa kokemuksia. Itse en ole oikein kitaristi, vaikka olen sitäkin yrittänyt soittaa vuosikymmenet. Piisinväsääjäamatööri joka yrittää soittaa vähän kaikkia soittimia.
 
THR10-kokemuksiin sitten. Huomaan, että vaikka löydän itselleni sopivia soundeja tuolta, niin muiden ohjeiden mukaan säädetyt soundit eivät ole sitä mitä pitäisi. Ei se haittaa, kunhan pohdituttaa. Kitara vaikuttaa tietysti, Strato S-kytkimellä. Voi olla että kitarasta ei lähde tarpeeksi hönkää. Tähän voi vaikuttaa että mun soittotatsi on aika hento ja enimmäkseen soitan sormilla.
 
Ehkä eniten kummastelen Brit hi-gain -mallinnusta. Kaikille muille olen löytänyt käyttöä, mutta tuo kuulostaa mulla niin ohuelta. Pohja puuttuu. Tukevamman jytkeen löytää vasta kun kääntää toneja kokonaan auki.
 
Kunnon säröllä soittamiseen mulla ei olekaan (vielä) oikein soittotekniikkaa. Modern hi-gain tuntuu kyllä toimivan ihan hyvin ja soundissa on potkua. Mutta hauskasti sillä sai tämmöisenkin soundin kuin tässä http://freygish.com/htoyryla/music/pasternak2.mp3 . Gaini pienellä ja vielä kitaran volyymikin aika pienellä. Tuossa on bassokin (Fenderin akustinen) THR10:n kautta.
 
PS. Kokeilin tuota Brit Hi -mallinnusta Tokain ES60:lla, plektran kanssa ja vähän tukevammalla soitto-otteella. Kyllähän siitä tukevampi soundi tuli. Se ei vain sitten oikein sovi tuo mallinnus minun touchille.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204489