Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Timo JM
Alue:Demostudio
Aihe:Siivet : Riina
Aika:22.04.2004 16:50
Täytyy heti kättelyssä todeta kaikille, joille tulee mieleen Don Huonojen Tuulee-kappale: Säveltäjän ominaisuudessa voin todeta, että kyseessä on puhdas sattuma, eikä kappaleilla ole juurikaan muuta yhteistä kuin pari hassua nuottia kertosäkeen alussa. Kertosäkeen alku kuullostaa tästä syystä hieman samalta, mutta kyseessä on kuitenkin kaksi täysin eri laulua, minkä kyllä nopeasti havaitsee kun vertailee kappaleita.
 
Jep, olen ihan samaa mieltä, eikä tuo vertailu ollut mikään moite. Itsekin biisejä tekevänä tiedän, että joskus vain käy niin, että menee läheltä jonkun toisen laulun melodiaa. Sitä paitsi ajattelin itsekseni niinkin, että voihan teidän biisi olla sävelletty ennen Donkkareiden rallia.
 
Sen verran täytyy vielä lisätä tuohon aiempaan kirjoitukseeni, että Riina on soinut päässä yhtä mittaa viimeisen vuorokauden. Eli kärpäspaperi vertaus ei ollut huono.
 
Minkäs ikäisiä muuten olette? Entä missä viimeisin demo on tehty? Niin, ja onko niitä uusia näytteitä tulossa sinne teidän sivuille?
 
Hyvää jatkoa vaan!
 
(Jos kiinnostaa, niin käykääpä tutustumassa meidänkin sivuille. Liikutaan meinaan aika samoilla suomipopin alueilla.)
 
http://members.surfeu.fi/tm/popco.htm
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=17&t=58461