Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ancci
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Skittaa (humpparilla) hintaan 500-800e?
Aika:10.08.2012 00:35
Gabe: Eihän ne ihan samanlaiset ole kun täysikasvuiset humpparit mutta hyvä ja toimiva soundi kuitenkin. Voisin suositella Les Paulia, mitä miltä olisit P90:sistä? Toinen villi kortti vois olla Les Paul Junior, minulla on ollut Gibsonin Les Paul Standard aiemmin ja toimi ainakin kuvailemassasi käytössä hyvin. Tuo Juniorin yksi P90 on kuitenkin hieman enemmän minun mieleeni soundiltaan, enemmän munaa ja muutenkin tosi persoonallinen. Telecastereitakin minulla on kaksi, toisessa on tallassa yksikelaisen kokoinen humbuckeri ja kaulassa normaali yksikelainen. Sillä taas pystyy soittamaan aika laidasta laitaan. Minkälainen vahvistin sulla muuten on?
 
Mulla on Peavey Valveking nuppi ja Framus Dragon kaappi. Nyt on alkanut himottamaan Gibsonin Les Paulit.. Ja yllättäen nälkä kasvaa syödessä..
 
Joskus tyyppailin noita studio Les Pauleja, ja kitaramaikallakin oli sellanen ja oli aika smooth soittaa. Iskin silmäni tuollaiseen:
 
http://www.thomann.de/fi/gibson_les_paul_studio_2012_vs_ch.htm
 
Pitää lähtee metsästää F-Musiikista..
 
Laita nyt sit muka joku hinta raja kitaralle ku se venyy aina johonki taivaisiin. Varsinki nyt kun saa tehä rajattomasti ylitöitä....
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=211656