Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:nisumaka
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:3/3 peruskurssin tasoa olevat biisit sähkökitaralla?
Aika:06.08.2012 08:42   (muokattu 06.08.2012 08:50)
Mulla on sellainen käsitys, että musiiikkiteknologia on valinnainen aine. Pääsyvaatimukset ovat ilmeisesti samat, kuin esimerkiksi Pop-Jazz Konservatorion harrastajalinjalle muusikoksi.
 
Eli kääntäen, mitä yritän sanoa, on se, että ei voi opiskella vain musiikkiteknologiaa (äänittäjäksi) ohittamalla muut vaatimukset, jotka ovat 3/3 (vanha tapa ilmaista asia). Tämä tarkoittaa käytännössä Tohtori Toonikan suorittamista suurimmassa osassa oppilaitoksia. Jos omaat kuitenkin korkea musikaalisuuden, teorioista joustetaan. Lisäksi pitää mun mielestäni olla oma henkilökohtainen soitin, ja se pitää hallita musiikin perustason oppimäärän mukaan, eikä sekään ihan läpihuuto juttu ole, mutta ei nyt sentään mitenkään hirvittävän vaikeakaan. Pitää kait osata kompata kitaralla nuoteista tms. Joku yksinkertainen melodia soittaa prima vista (=suoraan nuoteista) jne. Ei oo ollenkaan super-vaikeita. Tosin hieman hämmästelen ajan hetkeä, kun tästä puhutaan, sillä miltei kaikki oppilaitokset ottavat uusia oppilaita keväällä (toukokuu). Hmm, no aina kannattaa kysellä peruutuspaikkoja, ja etsiä oppilaitoksia, joilla on syys- tai vuodenvaihdehaku olemassa.
 
Pop-Jazz Konsaan otetaan harrastajalinjalle (mutta vain muusikoksi) aina kun, hakijoita on? Kannattaa soittaa, ja kysellä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=208538